9/21/2012

Frozen Yougurt

Nam. Frozen yougurt on rakenteeltaan kuin pehmis, maultaan vaniljaista, mutta raikkaampaa, happamampaa. Herkku on myös vähäkalorisempaa kuin jäätelö. Ne kaikki, jotka eivät pääse/viitsi käydä frozen jogurt-baareissa asti, tässä teille kotitekoinen ohje. pst. vilkaiseppas täältä!

1½ banaani/2 kourallista mansikoita/muuta hedelmää, tärkeätä on että hedelmät ovat kohmeisia
2 dl maustamatonta jugurttia (ei rasvatonta)
½ dl täysmaitoa
3 tl hunajaa
tilkka vaniljaa
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen.  Anna laitteen pyöriä kunnes seos on täysin sileätä. Laita seos pakastimeen tunniksi.  Lopuksi laita seos uudelleen tehosekoittimeen/monitoimikoneeseen. Valmista! Voit tehdä ilman hedelmiäkin, mutta laita silloin enemmän vaniljaa. Voit tarjoilla herkun sellaisenaan tai minkä tahansa lisäkkeen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Eikö resepti (ja oikeastaan koko tämä kirjoituskin...) ole suoraa täältä http://aromilehti.fi/blogi/2011/04/frozen-yogurt-%E2%80%93-parasta-maidosta/? Tekstin perusteella annat kuitenkin olettaa, että kyseessä on oma reseptisi ja kirjoituksesi??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, tuo resepti ei ole mun, mutta yritin kyllä laittaa siihe linkin mistä sen löysin. Näköjään en onnistunut laittamaan oikeeta linkkiä tohon "pst. Vilkaiseppa tätä"-kohtaan. Ja en mielestäni ole maininnut kertaakaan että resepti olisi minun? Mutta hyvä kun huomautit. Korjaan ton linkin.

      Poista