8/26/2014

Kesän herkkukakku




Kakun pohjana on kinuskikissan suklaapohja ja täytteenä valkosuklaa- ja pensasmustikkatäyte. Kuorruttin kakun kuohukermalla, johon lisäsin n. rkl vaniljakreemijauhetta ja vähän sokeria.

Valkosuklaatäyte
2 ½ dl kuohukermaa
200 g vaniljarahkaa
140 g valkosuklaata
2 rkl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää sitten sekaan vaniljarahka. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä. Sekoita suklaasula ja vaniljakreemijauhe täytteeseen. Levitä kakkupohjan päälle.
Pensasmustikkatäyte
2 ½ dl kuohukermaa
100 g vaniljarahkaa
200 g mustikoita
2 rkl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää sitten sekaan vaniljarahka. Soseuta mustikat ja sekoita sose sekä vaniljakreemijauhe täytevaahdon joukkoon. Levitä täyte pohjan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti