5/30/2011

Kinkku-juustohyrrät

1 pkt voitaikinaa (n. 500 g)

Täyte:

175 g vähärasvaista palvi/savukinkkua
½ paprikaa
1 pieni tai ½ isoa purjoa
2 ½ dl emmental-juustoraastetta
mustapippuria
Pinnalle:
1 muna
1 ½ dl emmental-juustoraastetta


Sulata pakastetaikina huoneenlämmössä.
Leikkaa kinkku ja paprika pieniksi paloiksi ja purjo pieneksi hakkelukseksi.
Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi (n. 30 x 40 cm). Ripottele taikinalevylle kinkku, paprika, purjo ja juustoraaste. Rouhi päälle vielä hieman mustapippuria. Kieritä taikina tiiviiksi rullaksi ja nipistä saumakohta hyvin umpeen. Leikkaa rulla 2 cm paksuiksi paloiksi.
Laita hyrrät pellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti